Akrep

2022 yılında hayatınıza daha rahat bir akış, yaratıcılık ve mutluluk verecek transitler var. Yılın ilk yarısında, Jüpiter’in Balık burcunda ilerleyecek olması kısıtlayıcı Satürn transiti karşısında daha rahat ve destekleyici olanaklarla, daha olumlu fırsatlarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. 11 Mayıs’a kadar olan dönemde ve yıl sonunda 28 Ekim – 20 Aralık tarihleri arasında Jüpiter’in şanslı açısı altında hayatın güzel yönlerine, keyif veren olanaklara çok daha kolay erişebilirsiniz. Jüpiter’in bu transiti yaratıcı alanda, aşk hayatınızda ve çocuklarla ilgili konularda şans getirmekte. Bu transit her konuda şans, doğru yerde doğru zamanda olma olanağı getirmekte. Kimi zaman bu etki yatırımlar, spekülatif konular ve kazançlar, hatta ödüller açısında da destekleyici olacak. 11 Mayıs sonrasında ise, çalışma hayatınız, daha fazla iş ve tecrübe açısından bir hareketlilik başlayacak. Bu dönemde iş ortamınızda yeni ve yabancılarla bir araya gelmek, bir eğitimden yararlanmak mümkün. Belki bu çalışmalar ve artan iş hacmi hemen sonuç vermese de, önümüzdeki yıl sonuçlarını daha çok elde edeceğiniz olanaklar için hazırlanıyor olacaksınız.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Karşı cinsin çekiminize kapılması ve seçenek bolluğu arasında kararsızlık yaşayabilir ayrıca mevcut ilişkinizi de bitirip bitirmeme hususunda istemsiz zaman kaybedebilirsiniz.

BOĞA
Önünüzdeki sonsuz seçenekleri bazen kısıtlı dar bakış açısı ile göremeyebilirsiniz.
Konfor alanınızın dışına çıkamıyor olduğunuz bir zamandasınız.

İKİZLER
Son zamanlarda özellikle çevrenizde size iyi gelmeyen şeyleri bırakmak ve onlardan özgürleşmek için disiplinle olaylara dahil olmanız çok önemli.

YENGEÇ
Bugünlerde sizi kandırmaya çalışan kişilere karşı çok dikkatli olmalısınız.
Bu maddi bağlamda olabileceği gibi manevi konularda da olabilir.

ASLAN
Yaşadıklarınızı ve yaşayacaklarınızı riske atmak istememeniz bir süre sonra sizin hayalleriniz ve hedefleriniz arasına kendinizi koymanıza neden olabilir.

BAŞAK
Bugünlerde özellikle aşk ilişkilerinizle alakalı olarak kendinizi ön göremiyor olabilirsiniz.
Karar almakta gecikmediğinizden emin olun.
Aceleci olmaya da gerek yok.

TERAZİ
Kariyer hedefiniz olsun ancak hırslı olmayın çünkü hayat hedeflerden ibaret değildir, denge kurmanız önemli olacak. Kendinizi daha mutlu ve daha bereketli hissedeceksiniz

AKREP
Bugünlerde yeni tanıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve hemen her şeyinizi paylaşmamaya özen gösterin. İş alanında güzel haberler alacaksınız.

YAY
Düşünmekten çok eyleme geçmek sizin için uygun. Uzun vadede ne istediğinizi bilmeniz ve kısa vadelere hedeflerinizi bölerek hareket etmeniz oldukça önemli.

OĞLAK
İlişkiniz yok ise yalnızlığınızı daha çok kafanıza takabilir ya da eski ilişkinize takıntı halinde yönelebilirsiniz.
Sakinleşin ve sürecin geçici olduğunu bilerek mantıkla hareket edin.

KOVA
Hayatı biraz akışına bırakmak için harekete geçebilirsiniz artık.
Bazı hedefleriniz için çok fazla çaba harcıyor, farkında olmadan hayatın eğlencesini kaçırıyorsunuz.

BALIK
Aşk hayatınızla alakalı olarak bugünlerde mevcut ilişkinizde istediğiniz gibi yolunda gitmeyecek durumlar olabilir. Stres yapmadan gerekli önlemleri almanız gerekebilir.

...
Devamını Oku

Akrep Burcu Genel Özellikleri

Yükselen Akrep Burcu Özellikleri

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.