Maç 2-1 Kırmızı kart 11

Keşapspor ile Bulancak İhsaniyespor maçında hakem Birleş, 11 kırmızı kart gösterdi ve savunmaya geçti: Bu rekor futbolcuların!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2010 Güncelleme 13 Mart 2010, 09:17
Maç 2-1 Kırmızı kart 11

İÇİNDEKİLER

Giresun'da geçen hafta oynanan Keşap Belediyespor ile Bulancak İhsaniye Gençlikspor arasındaki karşılaşma, küme düşecek takımı belirleyecekti. 11 takımın bulunduğu ligde Keşap Belediyespor sonuncu, Bulancak İhsaniye Gençlikspor ise 10'uncu sıradaydı. Keşap Stadı'nda iki takım karşı karşıya geldi. Keşap, 61. dakikada 1-0 öne geçti ve 90 dakika böyle bitti. Ama hakem Ulaş Birleş, karşılaşmayı 4 dakika uzattı. Bulancak İhsaniyespor 90+2'de beraberliği sağladı. Bu golden sonra olaylar çıktı. Hakem Birleş, Keşaplı Abdullah'a kırmızı kart gösterdi. Maç yeniden başladı. Bulancak'dan Tugay, 90+4'de takımını öne geçiren golü kaydetti. Ve böylece saha birbirine girdi. Hakem Birleş de, Keşap'dan Gökhan, Aşkın, Alaaddin, Osman, Özcan, Bahadır, Ali ve Uğur ile Bulancak'dan da Samet ve Şafak'a kırmızı kart gösterdi. Maçtan sonra gözlemci raporunda tam puan alan Ulaş Birleş, içini TAKVİM'e döktü: Eğer bu bir rekorsa ben değil futbolcular kırdı. Tüm kartlar doğruydu.

Hakem bizi yaktı
Giresun İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Altıntaş, hakemin gereğini yaptığını söyledi. Altıntaş, "Ortada anormal bir durum yok" dedi. Keşapspor Kulübü Başkanı Bahtiyar Zıvalı ise hakemin taraflı davrandığını öne sürdü ve ekledi: Ulaş Birleş, Bulancaklı... Bu kadar stresli maça Bulancaklı hakemin atanması bizi düşündürüyor...


MEMURA PARA CEZASI

TURİZM CAN SİMİDİ OLDU

KOÇ GİBİ İSTİHDAM

3.9 MİLYON YOLCUYA ULAŞTI!