0 / 0ºC

Müziğe geri dönüyor

takvim.com.tr / 09.11.2009 21:14 AKTÜEL
Victoria Chanel, Christian Dior, Loris Azzaro, Givenchy, Valentino ve Giorgio Armani gibi markaların vazgeçilmezi Victoria Silvstedt, 35 yaşında olmasına rağmen formunu koruyor... İsveçli topmodel, 2010 için müzikte bir hayli iddialı. Silvstedt'ın, 2001 yılında çıkarttığı 'Girl On The Run' adlı albüm büyük başarı kazanmış, ancak o topmodelliği ön planda tuttuğu için yeni albüm çalışması yapmamıştı. Ancak şimdi yeni albüm hazırlığına giren Silvstedt, "Amacım Grammy kazanmak. Çok zor olduğunu ama doğru şarkılarla bunu başaracağımı biliyorum" dedi.
tüm haberler

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

ANA SAYFA | GÜNCEL | EKONOMİ | SİYASET | DÜNYA | SPOR | YAŞAM | KÜLTÜR SANAT | SAKLAMBAÇ | TELEVİZYON | ASTROLOJİ | YAZARLAR
YAZI DİZİSİ | SAĞLIK | EMLAK & OTO | TEKNOLOJİ | TATİL & TURİZM | E-GAZETE | GALERİ | ARŞİV | KÜNYE | GİZLİLİK BİLDİRİMİ | RSS
Copyright © 2003-2012 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.