Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 02 Aralık 2007  

Hülya Avşar beni kullandı-2

Avşar'ı bombalayan şarkıcı, Tarkan hakkında 'Rakibim değil. Nerede olduğu beni ilgilendirmiyor' dedi.



"Hülya Avşar'ın sözlerine cevap verecek olsaydım ona, 'siz neden mastürbasyon yaptınız?' derdim..."

"Bir gay tarafından beğenilmekle kadın tarafından beğenilmek aynı. Çünkü bu ne olursa olsun güzel bir duygu."

"Kolay sevemem ama şu sıralar güzel bir ilişkiye başladım. Evliliğin ise benim için erken olduğunu düşünüyorum."

* Hülya Avşar gibi senden bir film gereği mastürbasyon yapman istense bunu kabul eder misin?
Rolüm bunu gerektiyorsa yapabilirim tabii, niye yapmayayım? Böyle kurallarım kesinlikle yok.

* Hülya Avşar'ı tanımla dersem, cevabın ne olur?
Bana 'Hülya Avşar' dendiği zaman aklıma ilk gelen şey klibinde poposunu sallamasıdır. Başkalarını sorgularken insanın biraz da kendi geçmişine bakması gerekir diye düşünüyorum. Bana 'Sıradansın' demekle kendininde sıradan olduğunu söylüyor. Bence kendisiyle çelişiyor Hülya Avşar.

'HELİN, ABLASINI GEÇTİ'

* Hülya Avşar'ın sana nasıl davranmasını beklerdin?
Bence eski sanatçıların elinde değil ama yolları artık açmaları gerekiyor. Yeni ve kültürlü bir nesil geliyor. Büyüklüklerini başka şekilde göstersinler. Eleştirirken de yapıcı eleştiriler yapsınlar.

* Hülya Avşar soyunmanı eleştirdi ama cevap vermedin. Cevap verseydin Hülya Hanım'a ne söylerdin?
Gerçekten bu laf hakkında konuşmak, benim sınırlarımı zorlayacak bir cevap olurdu. Ben de "Siz neden mastürbasyon yaptınız?" derdim. Benim yaptığım şeyler şov dünyasında olağan şeyler. Hülya Hanım'ın bu şekilde davranma sebebinin programının konseptinden kaynaklandığını düşünüyorum.

* Hülya Avşar'ın kardeşi Helin de magazin gündeminde yer alıyor. Helin Avşar hakkında neler düşünüyorsun?
Helin Avşar'ı çok beğeniyorum. Bence Helin, ablası kadar şöhret olmamasına rağmen Hülya Hanım'ın ulaşamadığı başarıyı yakaladı magazin dünyasında. Bunu doğru bir şekilde kullanırsa ablasını geçeceğini düşünüyorum.

* 'Varsa göstereceksin' demiştin?
Evet dedim. Şov yapıyoruz, bundan doğal ne olabilir ki? Sesin, dansın ve fiziğin varsa göstermek zorundasın. Baletler nasıl kıyafetleriyle eleştirilmiyorsa; şarkı söyleyen, dans eden ve soyunan bir adam da bence eleştirilmemeli. Ayrıca okuduğum parçayla paralel benim soyunmam. "Püf de, üfle yanıyorum" diyorum ve soyunuyorum. Bu kadar eleştirilecek ne var anlamadım.

SEVİYOR!

* Çok tacize uğruyor musun?
Uğruyorum ve çok da hoşuma gidiyor. Bu lafı daha önce de söylemiştim. "Bir erkek, bir kadının ellemesinden nasıl hoşlanır?" deyip bu sözlerimden gay olduğum anlamı çıkardılar. Bir erkek bir kadın tarafından ellenmekten hoşlanmıyorsa bence o zaman bir gariplik var demektir. Beğenilmek güzel bir duygu. Beni bir gay de beğenebilir. Zaten bir gay tarafından beğenilmekle bir kadın tarafından beğenilmek bence aynı şeyler. Çünkü beğenilmek ne olursa olsun güzel bir duygu.

'CİDDİYE ALMIYORUM'

* Kısa sürede yakaladığın şöhret seni hiç korkutmuyor mu?
İlk zamanlar, 'Bunun üstesinden gelebilir miyim?' diye çok düşündüm. Eğer bu kelimenin içine çok dalarsanız kendinizi kaybedersiniz. Şöhret sizi esir almamalı. Nasıl yaşıyorsanız öyle yaşamaya devam etmelisiniz. Devam etmezseniz bir yerden sonra tıkanırsınız. Şöhret çok tehlikeli bir şey. Onu taşıyabilmenin, kaldırabilmenin tek yolu gerçek kimliğinizden kaçmamak. Mesela ben; bana yapılan abartılı iltifatları hiç ciddiye almıyorum. En büyük desteğim ailem. Zaten onlar olmasa işim iyice zorlaşırdı.

* Müzik piyasasında kendine kimleri rakip görüyorsun?
Ben rakip tanımıyorum. Benim tek rakibim var, o da kendim. Kimin ne yaptığı umurumda değil. Benim tarzımda müzik yapanları hiç takmıyorum. Benim yolumda yürüyen hiç kimseyi göremiyorum.

'KULVARIM FARKLI'

* Ama Tarkan için 'Megastar' deniliyor?
Tarkan benim için sınır, ya da çıta değil. O benim için kriter de değil. Ben daha iyisini yapmak istiyorum. O yüzden Tarkan rakibim değil. O zaten bir yerlerde. Ama beni de ilgilendirmiyor onun nerede olduğu. Ben Tarkan'dan çok daha başka kulvarda olduğumu düşünüyorum.

* Kariyerinde tüm bunlar yaşanırken aşk hayatında neler oluyor? Sevgilin var mı?
Evet var. Bu ilişki de son dönemde oldu. Uzun zamandır hoşlandığım ve açılamadığım biriydi. Kendisine duygularımı açıkladım ve karşılığını da aldım. Güzel bir ilişki başlayabilir diye düşünüyorum. Ben çok kolay seven biri değilim. Bu insanı da şöhretli olmadan önce tanıyordum, o yüzden benim için bir avantaj oldu. Çünkü insanları kestiremiyorsunuz. Şöhretiniz için mi sizinle beraber oluyorlar; bunu anlamak çok zor oluyor.

'BİR AŞK YAŞIYORUM'

* Genelde sanat dünyasında şöhrete kavuşan erkek sanatçılar flörtlerini, evliliklerini kadın hayranları azalmasın diye saklar. Ama sen son derece dürüst bir şekilde hayatında biri olduğunu söyledin. Hayranların azalır diye korkmuyor musun?
Bunlar geçmişte kaldı. Tarkan'ın, Kenan'ın ilk zamanlarında oluyordu bu söylediklerin. Devir, başka bir devir artık. Hayatımda kimse yokken çok üzerime geldiler. Hatta Hülya Avşar beni orada da eleştirdi, "Neden sevgilini elinden tutup ortaya çıkmıyorsun?" diye. Ama yokken kiminle çıkabilirim ortaya? Yalan mı söyleyeyim? Birçok sanatçının reklam birlikteliği oldu, ben de böyle bir şey mi yapayım yani? Ben dürüst bir insanım. Yediğim yemediğim belli. Her şeyim ortada benim. Yokken 'var' diyemediğim gibi, varken de 'yok' diyemiyorum işte, şu an olduğu gibi.

'OYUNCU OLMAM'

* Bir ilişkin olduğunu söylüyorsun. Peki aklından evlilik düşüncesi geçiyor mu?
Evliliğe daha var. İstemiyorum evlenmeyi. Bizim mesleğimiz için erken bir yaş. Şu an için kendimi hazır hissetmiyorum evliliğe.

* Televizyon dizileri ve sinemada oynamayı düşünmüyor musunu?
Şu ana kadar 35-40 tane sinema filmi ve dizi teklif geldi. Ama herkesin bir çizgisi olmalı diye düşünüyorum. Ben kendime bir strateji belirledim. Şu an dizilerin yeri yok hayatımda. Önce müzikte kendimi kanıtlayayım ben, gerisi teferruat. Birçok meslektaşım bu dizi olayını denedi ama hiçbiri başarılı olamadı maalesef. Ben niye kendimi riske atayım? İnsanlara neden "Başaramadı" dedirteyim ki? O yüzden gerek yok. Benim profesyonellik alanım müzik. Herkes kendi işini yapmalı diye düşünüyorum.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Hülya Avşar beni kullandı-1Üç yanardağ patladı-1
Üç yanardağ patladı-2Onların eğitime ve...
Onların eğitime ve...Cazibe revaçta bacaklar fora!..
Yeni gezegende yaşam'Adaletten kaçamazsın'...
Yeni nesil yıkılıyorKış ortasında çiçekler açtırın
Dekorasyon rehberi
GÜNCEL
4.5 4.5 dakika için
57 kişinin öldüğü facia ile ilgili ilk tespitler tüyler ürpertti:...
Bir kalbe üç acı
Büyük saygısızlık
Ağlatan karşılama
Korkup bıraktılar
Yazıklar olsun
Virajı ölüm geçti
SPOR
Hesabı Hesabı Ali kesti
Kendisini 1.5 yıl önce şampiyonluktan eden rakibini bu kez...
Cimbom'u da yeneriz
İlk yarıda fark kaçtı
Sürpriz yapmayın
Şansımız bol olsun
Puan kaybetme lüksümüz yok
Şampiyonluk çok zor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Sisli 13°C 3°C 
ANKARA Sisli 10°C -2°C 
İZMİR Çok Bulutlu 17°C 6°C 
ANTALYA Çok Bulutlu 19°C 13°C 
ADANA Parçalı Bulutlu 16°C 7°C 
EKONOMİ
IMKB E: 54.213,820 D:% 1,94
DOLAR S: 1,179 D:% -0,88
EURO S: 1,738 D:% -1,11
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu
Shuanda Bildiriyor Blogomania Hepoku