Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 13 Mart 2007  

Spor turu-1



Romario, 1000'e doğru
Vasco de Gama formasını giyen 41 yaşındaki Brezilyalı yıldız Romario, FIFA tarafından halen doğrulanmasa da 995 gole sahip. Futbolcu, yeşil sahalardaki kariyerine nokta koymadan önce 5 gol daha atarsa '1000 gol' barajını geçen futbolcular arasındaki yerini alacak.

Rize, Manisa'yla hayatta
Manisa maçının galibiyetiyle 3 puanı alan Rize'nin Başkanı Ekrem Cengiz, "Bu galibiyet bizihayata dördürdü" diye konuştu. Ligde heyecanın arttığını belirten Cengiz, taraftarlarının centilmenlik içerisinde takımı desteklemelerinin de futbolcuları ateşlediğini söyledi.

Konya Cimbom'u vuracak
Ligin son 2 haftasında Trabzon ve Fener'e mağlup olarak 6 puan kaybeden Konyaspor, yaralarını G.Saray ile sarmayı amaçlıyor. Konyaspor Basın Sözcüsü MemduhOğuz, cuma günü sahasında ağırlayacağı Sarı-Kırmızılı ekibi devirmeyi hedeflediklerini belirtti.

'Komşu'nun lejyonerleri
Yunanistan, 24 Mart'taki Türkiye maçında forma giyecek bazı isimleri açıkladı. Listede; Kapsis, Gekas, Kryakos, Amanitidis, Charisteas, Samaras, Fyssas, Seitaridis, Basinas, Katsuranis, Karagunis ve Giannakopulos gibi Yunanlı 'Lejyoner' oyuncular bulunuyor.

M.United Avrupa önünde
AB'nin, 50. Yıldönümü'nü kutlayacağı M.United-Avrupa Karması maçı bugün 76 bin kişilik Old Trafford'da oynanacak. İtalya'yı 2006'da şampiyonluğa götüren hoca Marcello Lippi'nin yöneteceği Avrupalı takıma Ronaldinho, Ronaldo ve Juninho da katılacak.

Stamford'da isyan çıktı
İngiltere Federasyon Kupası çeyrek finali için Stamford Bridge'de karşılaşan FC Chelsea-Tottenham'ın beraberliği sonrasında taraftarlar arasında olay çıktı. İki Londra ekibinin mücadelesinin ardından 7 taraftar yaralanırken, 34 kişi de polis tarafından göz altına alındı.

Eser'in kulağına maske
Bursasporlu Eser Yağmur'un Sivas maçında yırtılan ve 30 dikiş atılan kulağı için yurt dışından özel maske getirilecek. Antrenman ve maçlarda darbelerden kaçınması gereken Eser, "Maskeyi sipariş ettim. En kısa zamanda gelecek ve ben de idmanlara çıkacağım" dedi.

Kayserispor, Sakarya beraberliğiyle yara aldı
Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, ele geçirdikleri fırsatları değerlendiremedikleri Sakarya maçı beraberliğiyle Şampiyonlar Ligi yolunda yara aldıklarını belirtti. Miraboğlu, "Basit hatalar yüzünden 3 gol gördük" dedi. SarıKırmızılılar, Antalya mücadelesinden mutlak galibiyet bekliyor.

Sivasspor da UEFA Kupası'nı hedefliyor
Ligin 2. yarısında G.Birliği, Rize ve Sakarya'yı yendikten sonra sahasında Antalya ile Konya'ya mağlup olan Sivasspor, Fener ve Bursa karşısında ortaya koyduğu iyi futboluyla beğeni topladı. Bursa galibiyetiyle puanını 35'e çıkaran Sivas, 9. sıradan 6'ya yükselerek UEFA yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Antalya'da Yılmaz Vural garanti peşinde
Ankaraspor karşısında 2 puan kaybettiklerini belirten Antalyaspor'un Genel Direktörü Yılmaz Vural, ligde kalmayı geciktirdiklerini söyledi. Vural, "Artık Kayseri ve Manisa maçlarını kazanıp kalmayı garantilemek istiyoruz. Futbolcularım ve ben 3 hafta sonra işi bitirmiş olmak arzusundayız" dedi.

Erciyes'in penaltı golü Güvenç Kurtar'ı yıktı
Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, kendileri gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayseri Erciyes maçından puan alamadıkları için bir hayli üzüntülü... Kurtar, "Pozisyon vermediğimiz bir takıma penaltı golüyle teslim olmak kahredici. Ancak henüz pes etmiş değiliz" diye konuştu.

Genç Kerem ile Tozo Denizli maçında yok
Denizli ile deplasmanda yapacağı maçta Gençlerbirliği ekibinden dizinden sakat Kerem ile G.Antep maçında kırmızı kart gören Tozo forma giyemeyecek. Kırmızı Siyahlılar'ın hocası Mesut Bakkal, takımına Kupa veya Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları durumunda özel prim verileceğini açıkladı.

Gençlerimiz Trabzon'da Çekler'i ağırlayacak
18 Yaş Altı Genç Milli Takımı, Çek Cumhuriyeti ile 2 hazırlık maçı yapacak. Trabzon'da yarın Fatih Stadı'nda ve 15 Mart'ta da Avni Aker'de Çekler'le oynanacak 2 maç 13.30'da başlayacak. Ahmet Ceyhan yönetimindeki Gençler, maçlar öncesinde Trabzon'daki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kampa girecek.

Kızıl: Gaziantep'in düşme korkusu olmaz
Ligde düşme potasının hemen üzerinde yer alan G.Antep'te Başkan İbrahim Kızıl, 2. Lig'e düşme gibi bir korkularının olmadığını söyledi. G.Birliği'nden aldıkları 1 puanın önemli olduğunu belirten Kızıl, "6 puanlık Rize maçı öncesi moral bulduk. Evimizde Rize'yi yenip rahatlayacağız" dedi.




DİĞER SPOR HABERLERİ
İstifası cebindeİş imzaya kaldı
El koyun sayın Bakan!Mazeretim var hocam
Yeniden doğuşYine Sabri yine forma skandalı
Dipten zirveye zirveden dibeLiderlik keyfi
Motivasyona devamTedavi olmamız şart
Memo rekora doğruVe.. Federer'i de sonunda...
Samsun'a Uğurlu geldi'Yılın Kadınları' Şükran...
Süper Lig PanoramasıNemo ve Aslanlar Aslanı
Spor turu-2
SAKLAMBAÇ
Hatırla Hatırla Sevgili için kuralını bozdu
Yılmaz Erdoğan ile evlendikten sonra oyunculuğu geri plana atan...
Kayahan'dan çalım
'Artık yaramazım'
Hangi ünlülerin bebeği olsun?
Kansere meydan okuyun
Onların çirkinlikleri...
Biz yapamadık onlar yaptı
EKONOMİ
Otoyol Otoyol ve köprülerden 5 milyar $!
'Paralı yol gelirleri' karşılığında İtalyan Autostrade, Körfez...
Küresel ısınma yaradı, boyada...
Piyasanın Köşk adayı Erdoğan
İddaa'ya Altılı Ganyancı şirket
Elektrikte arz krizi kapıda,...
Koç Holding, en beğenilen...
İlaçta 600 milyon $ Ar-Ge...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Yağmurlu 7°C 5°C 
ANKARA Yağmurlu 8°C 0°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 14°C 10°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 19°C 11°C 
ADANA Sağanak Yağmurlu 20°C 11°C 
EKONOMİ
IMKB E: 41.978,340 D:% -0,19
DOLAR S: 1,410 D:% 0,11
EURO S: 1,855 D:% 0,46
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu