Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 13 Mart 2007  

Süper Lig Panoraması



Gol krallığı
13 Gol: Alex de Souza (Fenerbahçe), 12 Gol: Ümit Karan (Galatasaray), 10 Gol: Umut (Trabzonspor), Bobo (Beşiktaş), Okan (Gençlerbirliği), 9 Gol: Sasa İliç (Galatasaray), 8 Gol: Gökhan (Kayserispor), Sinan Kaloğlu (Bursaspor), 7 Gol: Rafael (Vestel Manisaspor), Balili (Sivasspor), Ersen Martin (Trabzonspor), Isaac (Gençlerbirliği), Lazarov (Erciyesspor), 6 Gol: M.Çakır (G.Birliği), Diawara (Gaziantepspor), Tayfun (Konyaspor), Coşkun (Antalyaspor)

Haftanın takımı: Erciyesspor
Konyaspor, Beşiktaş karşısında akıllı bir futbol sergiledi. Rakibin zaaflarını en iyi şekilde değerlendirerek haftanın takımı olmayı hak ettiler. Erciyesspor kendisi için hayati derecede önemli bir maçı lehine çevirmeyi bildi. Oynadıkları futbolla haftanın takımı olmayı hak ettiler.

Haftanın hakemi: M.Kamil Abitoğlu
Ankaragücü-Beşiktaş maçında mükemmel bir yönetim gösterdi. Yardımcı hocalarıyla iyi anlaşırken pozisyonları yakından takip ederek tam not aldı.

Haftanın kare ası
Cangele (Sakarya) Ayhan (G.Saray) M.Yıldız (Sivasspor) Alex (F.Bahçe)

Haftanın karması
Runje (Beşiktaş) İbrahim Said (Ç.Rize) Bobo (Beşiktaş) Özgür (Erciyes) Servet (Sivasspor) Ayhan (G.Saray) M.Yıldız (Sivasspor) Bekir Antep) M.Topuz (Kayseri) Alex (F.Bahçe) Cangele (Sakarya)

Haftanın futbolcusu: M.Yıldız (Sivasspor)

Sivasspor'un yıldızı Bursaspor'u adeta tek başına teslim aldı. Attığı 2 golün yanı sıra bir de asist yaparak haftanın futbolcusu oldu.

Haftanın golü: Cangele (Sakarya)
Sakaryaspor'un siyahi yıldızı Cangele'nin Kayserispor önünde attığı 3. golde topa vuruş tekniği tek kelimeyle müthişti.

24. HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI
Sakarya-Kayseri: 3-3, G.Birliği-Gaziantepspor: 0-0, Sivasspor- Bursa: 3-1, F.Bahçe-Konya: 3-0, Antalyaspor- Ankaraspor: 1-1, G.Saray-Trabzon: 2-1, Ç.Rize-V.Manisa: 3-1, A.Gücü-Beşiktaş: 0-1, Erciyes-Denizli: 2-0

Haftanın teknik adamı: Bülent Korkmaz
Erciyesspor'un başarılı hocası artık bu köşenin değişmez konuğu oldu. Denizlispor maçında takımını en iyi şekilde yönetirken verdiği taktikle galibiyette çok büyük bir rol oynadı.

Haftanın olayı: Musa Büyük'ün ayağı kırıldı
24. haftaya talihsiz bir olay damga vurdu. Trabzon'un başarılı futbolcusu Musa Büyük'ün Arda ile girdiği mücadelede sağ bacak kaval kemiği kırıldı. Bu olay üzüntü yarattı.

Kart görenler
SARI KARTLAR: Deniz, Aurelio, Kezman, Lugano (F.Bahçe), El Saka, Ömer (Konya), Cangele, Murat Duman, Musa, Martinez (Sakarya), Kemal, Gökhan, Uğur, Özgürcan (Kayseri), Mehmet Yıldız, Fransergio, Petkoviç (Sivas), Sinan Kaloğlu (Bursaspor), Özgür, Fatih, Göksel, M.Hanifi (Gaziantep), Engin (G.Birliği), Ayhan, Arda, Ergün, Inamoto, İliç (Galatasaray), Ufukhan, Umut, Ersen Martin (Trabzonspor), Sedat Yeşilkaya, Petkov (A.Gücü), Mustafa, Özgür, Emre (Erciyes), Ahmet Çağıran (Denizli), Metin, Holosko, Okan (V.Manisa) Şenol, İlyas (Antalya), Hakan, Ediz (Ankaraspor)
SARI KART CEZALILARI: El Saka (Konyaspor), Cangele, Musa, M.Duman (Sakarya), Kemal (Kayserispor), Fransergio, M.Yıldız, Petkoviç (Sivas), Inamoto (Galatasaray), Umut (Trabzonspor), Emre (Erciyes), Holosko (Vestel Manisaspor)
KIRMIZI KARTLAR: Zafer (Sakaryaspor), Tozo (G.Birliği)

Ceza tahtası
ERSUN YANAL: Biz onu bu köşeye yazmaktan bıktık ama Ersun hoca daimi konuklarımızdan oldu. Çaykur Rizespor karşılaşmasında yine takımını seyretti. Oyuna hiçbir katkısı olmazken mağlubiyette baş aktör oldu.
HAKAN ÖZKAN: Sakaryaspor-Kayserispor maçında çok kötü bir yönetim gösterdi. Verdiği kararların çoğunda hatalıydı. Avantaj kurallarını görmedi. Gereksiz kartlar gösterdi. İnisiyatifi ele alamazken hep tereddüt içindeydi.

GALATASARAY ARAYI GİDEREK AÇIYOR
PAF Ligi'nde 24. hafta geride kalırken lider Galatasaray her geçen gün arayı açıyor. Sarı-Kırmızılı takım bu hafta en yakın rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 8 puan önüne geçerken şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Beşiktaş ve Fenerbahçe haftayı birer puanla kapatırken 5-5 biten G.Antep-G.Birliği maçında 10 gol atıldı.

Kader anı
G.Saray-Trabzon maçının 79. dakikasında gelişen Trabzon atağında Ayman'ın sağ çaprazdan şutu Aykut'ta kaldı. Bu bir kader anıydı. Ankaragücü-Beşiktaş maçının 84. dakikasında Bobo'nun verdiği pasla Delgado'ya gol attırması da bir başka kader anı oldu. Antalya-Ankaraspor maçının 76'ncı dakikasında Murat Tosun'un attığı kafa golü de bir kader anıydı.




DİĞER SPOR HABERLERİ
İstifası cebindeİş imzaya kaldı
El koyun sayın Bakan!Mazeretim var hocam
Yeniden doğuşYine Sabri yine forma skandalı
Dipten zirveye zirveden dibeLiderlik keyfi
Motivasyona devamTedavi olmamız şart
Memo rekora doğruVe.. Federer'i de sonunda...
Samsun'a Uğurlu geldi'Yılın Kadınları' Şükran...
Nemo ve Aslanlar AslanıSpor turu-1
Spor turu-2
SAKLAMBAÇ
Hatırla Hatırla Sevgili için kuralını bozdu
Yılmaz Erdoğan ile evlendikten sonra oyunculuğu geri plana atan...
Kayahan'dan çalım
'Artık yaramazım'
Hangi ünlülerin bebeği olsun?
Kansere meydan okuyun
Onların çirkinlikleri...
Biz yapamadık onlar yaptı
EKONOMİ
Otoyol Otoyol ve köprülerden 5 milyar $!
'Paralı yol gelirleri' karşılığında İtalyan Autostrade, Körfez...
Küresel ısınma yaradı, boyada...
Piyasanın Köşk adayı Erdoğan
İddaa'ya Altılı Ganyancı şirket
Elektrikte arz krizi kapıda,...
Koç Holding, en beğenilen...
İlaçta 600 milyon $ Ar-Ge...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Yağmurlu 7°C 5°C 
ANKARA Yağmurlu 8°C 0°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 14°C 10°C 
ANTALYA Parçalı Bulutlu 19°C 11°C 
ADANA Sağanak Yağmurlu 20°C 11°C 
EKONOMİ
IMKB E: 41.978,340 D:% -0,19
DOLAR S: 1,410 D:% 0,11
EURO S: 1,855 D:% 0,46
GÜNE BAKIŞ
MAGAZİN
GÜNCEL
AKTÜEL
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu