Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Ana Sayfa 02 Kasım 2006

Seray bir de beynini kullanmayı denesin!

'Yeni Bir Karar' diyerek müzik dünyasına giren Seray Sever pek çok kişiyle polemik yaşadı En son, albümünün prodüktörü Çelik için, 'Karizmamı çizdi' deyince ipler koptu....



Seray Sever geçen Şubat ayında çıkardığı "Yeni Bir Karar" adlı maksi single'ı ile bir anda gündemin tepesine oturmuştu. Pek çok kişi Sever'in sesini eleştirirken o, prodüktörü Çelik ve vokal koçu İzel ile mutluluk fotoğrafları veriyordu. Ancak büyük bir kesim Sever ve şarkıcılığı hakkında olumsuz konuştu. Türlü spekülasyonlar yapıldı. Bu arada Sever de sivri açıklamalarda bulundu; ok yaydan çıktı. Sarfettiği sivri sözler, sonunda en yakınındakilerle bile arasını açtı. Mutlu fotoğraf karesinden önce İzel ayrıldı, ardından da Çelik...

'SERAY NEGATİF DAVRANDI'
Seray Sever önceki gün bir gazetede yayınlanan, "Çelik, albümü yapmak için 100 bin dolarımı aldı. Bu albüm beni sadece madden değil manen de yıktı. Onun yüzünden karizmam çizildi. Bir daha Çelik ile çalışmayacağım" sözleri üzerine bugüne kadar suskunluğunu koruyan Çelik ilk kez konuştu; Sever için "Herkeste olduğu gibi, onun vücudunda da beyin gibi bir organ var. Bir de orayı kullanmayı denesin" dedi.

* Bu albüm neden bu kadar konuşuldu?
Öncelikle şunu söyleyeyim; müzik, sinema, resim bunlar çok güzel üretimler. Bu üretimlerin başlangıcından itibaren onlarla kurulacak her cümlenin çok pozitif olması lazım. Seray'ın albümü benim üretimim, benim prodüksiyonum. Ben bu albümle ilgili başından beri olumsuz hiçbir şey söylemedim; bundan sonra da söylemeyeceğim. Seray da kendi prodüksiyonu ile ilgili olumlu cümleler kullanmalı. Seray bu davranışıyla kendisiyle ilgili yapılan tüm eleştirilerin doğruluğunu teyit ediyor. Ben, Sinan (Akçıl) ve İzel'le beraber çok iyi bir albüm yaptığımızı düşünüyorum. Stüdyoda dört ayımızı harcadık. Seray'ın bu tavırları yüzünden albüm bir türlü ortaya çıkamadı. Seray her mikrofona negatif şeyler söyledi. Ben hiçbir zaman Seray ile ilgili olumsuz bir şey söylemedim. Biz ona hep, 'kim ne derse desin negatif olma, sen işini yap' dedik. 'Sana negatif bir şey söylense bile "Ben bu konu içine girmek istemiyorum" de', dedik. Ama yapmadı. Gene benim söylemediğim bir laf üzerine verdiği bu son demeçle hem bana çok tatsız bir hal yüklüyor hem de albümü ile ilgili söylenen her şeyi kendi ağzıyla teyit ediyor. Yani diyor ki "Evet, haklısınız. Ben yüz bin dolara kendi karizmamı çizdirdim".

AYAĞINA KURŞUN SIKTI

* Albüm için 100 bin dolar harcandı mı gerçekten?

Bir kere ben Çelik olarak '100 bin dolar aldı' kısmını kesinlikle reddediyorum. İzel de hiç para almadı. Üstelik de çok emek verdi. Kariyerinde bir tane negatif haber olamayan kız, inanılmaz şeylerle uğraşmak zorunda kaldı ve bunlarla sabırla mücadele etti. Ama tabii ki albümün stüdyo, aranjör, klip, fotoğraf çekimi gibi masrafları oldu. Bunlar asla bana verilmiş paralar değil. Seray, bizim albüm süresince iyi olacağına inandığımız çalışma biçimine geçmişte uymadığı gibi, bundan sonra da uymayacak gibi görünüyor. Seviyeyi hızla aşağıya çekiyor.

* Siz, Seray Sever ve İzel bir dönem çok yakındınız. Ne oldu da bu üçlü birbirinden bu kadar uzaklaştı?
Bizim dünyamız o kadar kolay değil. Sinirlerin biraz sağlam olması lazım. Anladığım kadarıyla Seray'ın çıkan haberlerden dolayı sinirleri yıprandı. O sinir bozukluğu içinde de kontrolünü kaybetti. Her açılan kuyuya düştü. Biz sistemimizi hiç değiştirmedik, her zaman arkasında durduk. Albümün mutfak kısmı çok iyi iş çıkardı. Seray bu tavırları ile sürekli kendi ayağına kurşun sıkıyor. Seray'ın çok yumuşak bir yeri var. Onun yumuşak yerine basan, istediğini alıyor. Seray'a tavsiyem, herkeste olduğu gibi onun vücudunda da beyin gibi bir organ var. Bir de orayı kullanmayı denesin. Çok yararlı olduğunu görecektir.

SABRIMIN LİMİTİ VAR

* Şimdi hiç görüşmüyor musunuz?
Biz bir albüm yaptık. Her şeyde yanında oldum. Benim işim bitti Seray ile, o kadar. Bu saatten sonra benim Seray ile buluşmam, içki içmem, bir araya gelmem, bir yerde buluşmam yanlış geliyor.

* Dostlukta mı bitti?
Bu saatten sonra ben aramızda dostluk olduğunu da düşünmüyorum. Benim İzel'le 25 sene olmuş dostluğum. İzel'den benimle ilgili tek bir negatif şey duydunuz mu? Dostluk böyle bir şey. Biz birbirimizle ilgili asla konuşmayız. Seray bunu asla öğrenemeyecek birisi. Onun için beynini kullanması lazım. Aradaki fark bu. Baksanıza hala "Çelik benim 100 bin dolarımı aldı, karizmamı çizdi" diyor

* Siz hiç karizmanızın çizildiğini düşündünüz mü?
Seray gibi bir 250 bin kişi daha gelse benim karizmamı çizemez!

* Üzerinden bu kadar zaman geçti ama, albümle ilgili sizin objektif fikrinizi sorsam?
Seray, bizim ona hazırladığımız konseptte yürüseydi, yaptığı işe kimse erişemezdi. Bundan çok eminim. Bir çuval inciri berbat etti. Şu son haber bile bunun bir parçasıdır. Daha fazla detaya girmeme gerek yok. Benim prodüksiyonumdu ve ben kendi albümümü bir ayda bitirirken onunkine dört ay çalıştım.

* Neden?
Şimdi söylemek istemediğim bir sürü sebepten dolayı.

* Bu soruma yanıt verip vermemekte özgürsünüz ama aşk ilişkinizin olduğu da konuşuldu. Bunu hep inkar ettiniz. Şimdi aynı soruyu sorsam?
Yine aynı cevabı veririm. 10 sene evvel evet, flört etmiştik. Ama benim için Seray ile ilişkim 10 sene öncede kaldı. Ben işimi yaptım, bitti o kadar. Başka hiçbir şey yok. Ama benim de sabırımın bir limiti var. Bilsin ona göre devam etsin.

* Tüm bu tantana içinde sizin albümünüz biraz gölgede mi kaldı?
Hayır, bu sektörle ilgili bir şey. Bana özel değil. Piyasada çok ciddi bir değişim var. "Kod Adı Aşk" şarkıma klip çektim. Bu hafta Almanya'ya gidiyorum. Kış boyunca turnem var. Bir Tv programı projemiz var. Bütün bunlarla koşturuyorum. İngilizce sınavını verip akademik ünvanımı almak istiyorum ve bu tip haberler bana sadece vakit kaybettiriyor.

* Biriyle beraber misiniz?
Hayır.

* Eski eşiniz Buket Saygı ile ilişkiniz nasıl?
Buket'i günde en az üç kere arıyorum. İstediğim her an oğlumuz Ata'yı alıyorum. Bizim ne maddi ne de manevi bir problemimiz yok. Her şey yolunda. Hayatımda en önemsediğim şey oğlum. Onun dışındaki hiçbir şey çok önemli değil.


Röportaj İpek Durkal

DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
250 bin Seray gelse...Tatlıses ve Avşar evlenmeyecek!
Kusursuz bir kariyer planıBacaklar da huzursuz
İnan inanabilirsen!Olaylı dersane
Nişana evet ihanete hayırHayvanlar önemsenmiyor
Cinsel komediHepimiz kukla olmuşuz!
Ömrünüze ömür katabilirsiniz...Karın ağrısına dikkat
Uyku kalitesi kilo...'Katil olabilirim'
Nicole Kidman evlat edinecekBöyle evlat dost başına
Skandalları da büyük olduYıldızlar mucizeyi keşfetti
Çiçek açacaklarÜnlü romantikler
Kolay baştan çıkar mısınız?Aile mutluluğu için biraz...
Acil servisGünün mönüsü
Rüya yorumlarıAşk mesajları
GÜNCEL
Tsunami Tsunami gökten geldi
Yönetimler izin verdi, dere yataklarına evler, tek tek dizildi.
Bunu yapanlar insan olamaz
Dahiyane sergi
Diplomatik kazık
'Kansere yakalanmış'
Bayan 'gizli kasa'
Müteahhite öldüresiye dayak
SPOR
Atatürk Atatürk 88 yıl önce cevabı vermiş
Sarı-Lacivertli kulübün başkanı, Fenerbahçe Dergisi'ndeki yazısında...
Gruplara baba nasihatı
Ağır fatura
Kırmızı gördü duvara kafa attı
Sırat köprüsü
Ziya Doğan'dan sert ültimatom
Fener yine kayıp
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 22 C,Açık 14 C
ANKARA - Par. Bul. 19 C,Par. Bul. 7 C
IZMİR - Açık 29 C,Açık 15 C
ANTALYA - Par. Bul. 30 C,Açık 20 C
ADANA - Yağmur 28 C,Par. Bul. 18 C
EKONOMİ
IMKB E: 40.601,720 D:% 0,05
DOLAR S: 1,454 D:% -0,31
EURO S: 1,855 D:% -0,30
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Künye | Ana Sayfa
    Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu