Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 11 Kasım 2004

Çayı yemekten sonra içmeyin



Zihin açıklığı yaratan çay, vücuttaki zararlı maddeleri yok ediyor, ishali durduruyor ve böbreklerin daha iyi çalışmasını sağlıyor. Uzmanlar, çayın yemeklerden 1-2 saat önce veya sonra, şekersiz ya da az şekerli olarak, günde 5-6 bardağı geçmeden açık içilmesini tavsiye ediyor. Yemeklerden hemen sonra içilen çay, yemekle birlikte alınan demiri yeterli miktarda emilemez hale getirdiği için, vücutta kansızlığa yol açabiliyor.



DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Her şey para içinYaşamak mucize...
Orangutanlara özelABD bölünüyor!..
Atın gazabıYine bombalı paket
Havlayan köpeğe 111 milyon cezaOkul ateşe verildi
Alt yazı
PAPATYA
Solunum Solunum bozukluğu uykuyu etkiliyor
Apneli hastalarda, uykuda defalarca tekrarlayan solunum bozuklukları,...
Hangi doğum daha sağlıklı?
Beslenme uzmanları uyarıyor
Bebeklerde yalancı difteri
Yürüyüşün faydaları
Saçı parlatan öneriler
Angelina Jolie'den güzelliğe...
SPOR
Ocak Ocak harekatı
Sarı-Lacivertliler, Ocak 2005'te sol kanat ve forvete takviye...
Zirve bizde kalır
Hedef 43 puan
Trabzon, Fener'den emaneti...
Start verildi
Gençler, ilk 5'i istiyor
Gallardo'dan kötü haber!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 21 C,Par. Bul. 16 C
ANKARA - Par. Bul. 19 C,Par. Bul. 11 C
IZMİR - Par. Bul. 21 C,Par. Bul. 14 C
ANTALYA - Fırtına 19 C,Par. Bul. 18 C
ADANA - Par. Bul. 24 C,Par. Bul. 19 C
EKONOMİ
IMKB E: 22,618 D:% 0.33
DOLAR S: 1,458,000 D:% -0.21
EURO S: 1,886,000 D:% 0.11
EKONOMİ
MAGAZİN
GÜNCEL
GÜNE BAKIŞ
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu